040 931 6155OTA YHTEYTTÄ
0item(s)

Ostoskori on tyhjä

Product was successfully added to your shopping cart.


Striker Finland Oy on 100% kotimaisessa omistuksessa oleva porilainen yritys, joka kehittää ja ylläpitää Autotyokalut.fi, eBikeCenter.fi, Leivontaan.fi, Scandivape.eu ja RiskRacing.fi -verkkokauppoja. Toimipaikkamme sijaitsee Porin Harmaalinnassa osoitteessa Hevosenkenkä 4.

Tuotteitamme ovat mm. autoerikoistyökalut, polkupyörien sähköistyssarjat, moottoriurheiluvarusteet, sähkösavukkeet ja varaosat, senioriskootterit, sähköpolkupyörät ja traktorimönkijät. Asennus- ja huoltopalvelumme toimii myymälämme yhteydessä Porissa.Visiomme

Saasteeton Suomi.

Olemme onnekkaita, että saamme elää näinkin lähellä luontoa, sillä aivan joka maailmankolkassa se ei ole mahdollista. Tätä on mielestämme vaalittava, jotta jälkipolvillemme jää kaunis, puhdas ja saasteeton Suomi. Tätä tukee arvovalintamme tuotehankinnoissa, jotka keskittyvät pääasiassa energiatehokkaisiin ja ympäristöystävällisiin tuotteisiin. Tasapainoilemme edellämainittujen arvojen ja tuotteidemme käytännöllisyyden välillä, etsien parhaimmat mahdolliset artikkelit valikoimaamme, vetämättä kuitenkaan lystiä täysin överiksi. Emme siis etsi ratkaisuja, jotka ovat täysin saasteettomia, mutta toimivat vain välttävästi.

Tuotteistamme esimerkiksi sähköajoneuvot ovat äärettömän ekologisia. Traktorimönkijöissä edustamamme TGB on luokassaan tehokkain, mitä tulee polttoaineen kulutukseen, näin ollen rasittaen luontoa vähiten markkinoilla olevista traktorimönkijöistä.

Tavoitteemme siis onkin tarjota asiakkaillemme mahdollisimman ympäristöystävällisiä tuotteita, jotka ovat käytettävyydeltää ensiluokkaisia, ympäristöystävälliseen hintaan.

Missiomme

Tehtävämme on olla Suomen ykkönen tuotealueissamme.

Tällä saamme aikaiseksi yhä halvempia hintoja ja pysymme kehityksen kärjessä. Laatutuotteet ovat pääosassa valikoimaamme, mutta pyrimme tarjoamaan myös jokaisen kukkarolle sopivia vaihtoehtoja. Olemme vahvasti sitä mieltä, että jokaisella pitää olla mahdollisuus välittää ympäristöstä, oli mistä tuloluokasta tahansa.


Arvomme

Luotettavuus, ympäristöystävällisyys ja edelläkävijyys.

Pyrimme parhaamme mukaan olemaan luotettava toimija. Emme halua olla yksinomaan samaa kuin muut, jotka lupaavat olla milloin asiakaslähtöisiä, milloin taas jotakin muuta ympäripyöreää. Mielestämme luotettavuuteen kuuluu kaikki ja on ainoa tavoittelemisen arvoinen kaupankäynnin muoto.